+359889996262 office@seeninbulgaria.com
+359889996262 office@seeninbulgaria.com

Хладилни маси от MixHoReCa

Всяка професионална кухня има нужда от също толкова професионален хладилен плот. Тези продукти осигуряват значително удобство и много по-ефикасна работа за всеки член на персонала ви. С нашите продукти от този тип осъвременявате своята кухня и я правите много по-пълноценна за извършване на редица поръчки и, разбира се, за запазване на безопасността и пригодността на хранителните продукти. Подбраните ни хладилни маси могат да се използват и при значителна температура на околната среда. Така че дори в кухнята ви градусите да стигат до 30ºC, няма да срещнете проблем с употребата на хладилната си маса. Освен това в тях са вградени специфични цикли на охлаждане, с цел да се минимизира образуването на лед в продукта.

Предлаганите от нас професионални хладилни маси работят с цифрови температурни контролери. Те ви позволяват удобно, лесно и бързо да изберете температурата и да я поддържате. Мощни компресори осигуряват безпроблемна работа с всеки уред. Така че с нашата хладилна маса с долен компресор си гарантирате бързо достигане на желаната температура и поддържането ѝ без отклонения.

Имаме различни по капацитет хладилни маси с размери в широк диапазон. По този начин позволяваме на всяко заведение да открие именно продукта, който е най-подходящ за нуждите и пространството му. Имаме както хладилна маса с две врати, така и такива с три и дори с четири врати.

Продуктите са изработени от неръждаема стомана от най-висок клас, за да се осигури удължен експлоатационен период и отлична хигиеничност. Освен това с избора на този материал почистването също се осъществява изключително лесно. Някои от продуктите са и с работни плотове за осигуряване на повърхност за удобна работа с храни и ястия. В редица от случаите е подбран вариантът хладилна маса с гранитен плот, за да се позволи също толкова удобна за почистване повърхност, която е силно хигиенична.

Подбрали сме широка селекция от уреди и продукти, които ви гарантират първокласно представяне. В колекцията ни са включени решенията на световни марки, които отговарят на най-високите международни стандарти. Безопасността и сигурността са ви гарантирани. Използваните хладилни вещества са напълно безопасни за хранителните продукти и персонала ви.

Допълнително, в продуктовия ни каталог са включени и други възможности. Такива са например възможността да откриете фризер маса или дори пица маса. По този начин сме разширили спектъра на предлаганите от нас продукти, за да обхванем нуждите на всяко заведение за хранене. Фризер масите позволяват регулиране на температурата в различни температурни граници. Осигуряват различен брой рафтове, някои от които могат да се разместват по желание. Системите за замразяване са изключително професионални и позволяват оптимален ефект. При фризер масите са включени също и системи за автоматично размразяване.

Предложенията ни варират в разнообразни граници, като са предоставени продукти с различна вместимост. Имаме както и малки по капацитет и размер хладилни маси, така и значително по-обени такива. Всеки един от продуктите осигурява безпроблемна работа и удобно решение за всяка професионална кухня.

Уредите, които предлагаме, са изработени от възможно най-добрите материали, налични на пазара. Създадени са чрез използване на съвременни технологии и спазване на най-новите международни стандарти, които определят изискванията за качество и безопасност. Всеки наш продукт е безопасен за употреба и за съхранение на храна. Лесни са за използване и почистване, като осигуряват безпроблемна функция и лесно почистване и поддръжка. Температурата се достига бързо и се поддържа без големи отклонения, като са вградени и функционалности, които допълват гамата – включително системи за размразяване, вентилатори и др.

С продуктите на Mixhoreca откривате нови възможности, които ще ви позволят да оптимизирате пространството в кухнята си и съхранението на продукти. Хладилните маси и плотове са уред, който е необходим на всяка професионална кухня и ние сме ви предложили изключително обстойна продуктова гама, от която да направите избора си. Всеки един наш уред идва с гаранция за качество и безопасност, дълъг експлоатационен период и висока хигиеничност.

Посетете www.MixHoReCa.com и поръчайте необходимото професионално оборудване за ресторанти и заведения!

Leave a Reply

Реклама

Препоръчваме