+359889996262 office@seeninbulgaria.com
+359889996262 office@seeninbulgaria.com

Българска компания, предлагаща посуда и професионално оборудване за кухни,

Имаме удоволствието да Ви представим компанията MixHoReCa.com, фирма, която е специализирана в предлагането на висококачествени кухненски уреди, посуда, миксери, машини за месене на кайма, за правене на паста и много други.

Няма как да не отличим и предлагането на качествена посуда, посуда, която се отличава със здравина, високо качество, удобсвто и дълготрайна експлоатация.

Ресторантските кухненски уреди и прибори са необходим професионален работен инструмент за готвача и неговия екип. Професионалната посуда за кухнята, която отговаря на изискванията на съвременното кулинарно производство, е един от ключовете към успеха на институцията. Това са разнообразни тенджери, тигани, неръждаеми гастроконтейнери, дъски за рязане, тави за печене, тигани, купи, лъжици за гарниране, буркани и съдове за насипни продукти и др.

Характеристики на избора на професионални прибори за готвачи


Професионалните прибори и оборудване за предприятие за обществено хранене трябва да бъдат избрани в съответствие с неговата концепция. Например, за японската кухня ще ви трябват специални японски ножове, за централноазиатската – котли, за китайската – уок, за индийската, пълна с много подправки, – подходящия брой буркани-контейнери за тяхното съхранение. Разбира се, във всеки случай е необходим стандартен набор от професионални кухненски прибори: тигани, купи, тенджери, гастроконтейнери с различни размери и др.

Готварските съдове за професионални готвачи в ресторанти, кафенета или столови са предназначени за интензивна и продължителна употреба, така че здравината, устойчивостта на термична обработка са сред най-важните при избора.

Онлайн магазинът за професионални прибори за готвачи MixHoReCa.com предлага закупуване на конвектомати, планетарни миксери, гастроконтейнери, тенджери, дъски за рязане и др. оборудване от известни производители, изработено по най-новите технологии от екологично чисти материали. Каталогът съдържа голям избор от професионални съдове, изработени от неръждаема стомана, алуминий, мед с различни размери, както и черпаци, лъжички, лъжици, лъжици за гарниране, резачки за тесто, тенджери, чайници и др.

Компанията, посочена по-горе, предлага цялостно обзавеждане за барове и ресторанти, от А до Я.

Ако желаете консултация от експерт, то можете да позвъните на телефоните: 087 943 7991, 088 792 9668.

Фирмата е базирана във град Варна, но работи с клиенти от България, Гърция, Северна Македония, Румъния и още десетки страни.

Разгледайте пълната гама продукти от доказано добри международни производители, като посетите www.MixHoReCa.com !

Leave a Reply

Реклама

Препоръчваме