+359889996262 office@seeninbulgaria.com
+359889996262 office@seeninbulgaria.com

Диван и легло – две в едно

Диван и легло, различни медели, обединени в едно


Съвременните технологии правят така, че удобството и комфортът да са на предно място, с приоритет.

Днес, в България, за зла участ, жилищата са сравнително с малка квадратура, което автоматично означава, че всяка педя растояние е ценно.

Мебел – диван, съчетаващ и легло, е чудесно решение за малките жилища.

През последните няколкостотин години леглата, гардеробите, столовете са се променили леко, но са станали по-функционални. Има много модерни мебелни трансформатори. Интересна новост не е заобиколила и пазара на мебели.

Кой не знае за хибрида гардероб / легло? Хората наричат ​​това чудо – гардеробно легло или сгъваемо легло, а понякога – повдигащо легло.

И модерната мисъл се премести още по-далеч и към познатото вече гардеробно легло беше добавен обикновен диван. Оказа се много интересна версия на разтегателен диван.

Не се бъркайте !!!! Сгъваемият диван никога няма да се превърне в пълноценно легло. Но новият модел може до някаква степен да придаде почти същото удобство. В крайна сметка това са ДВА ВАРИАНТИ на мебели, напълно независими един от друг.

Ето и какви са предимствата на удобен диван:

  • всички предимства на гардеробното легло.
  • лесен монтаж във всяка стая, хол, спалня.
  • равна повърхност за спане без възглавници.
  • лесно почистване на труднодостъпни места под леглото.
  • възможност за допълване с ортопедичен матрак.

Многофункционалните мебели стават все по-търсени.

Повечето от Вас сте гледали телевизионни предавания, в които оборудват каравани като жилища за пътешественици. Много идеи се взаимстват именно от транспортните каравани.

Когато купувате мебели, трябва да запомните, че в едностаен апартамент не трябва да има нищо излишно, много интериорни предмети създават тясна атмосфера. Не позволявайте на хаоса да завладее апартамента ви, защото той може да причини ВАШИЯТ ДИСКОМФОРТ. Ако не можете да увеличите площта – правилно организирайте съществуващата, заменете ДВА мебела с ЕДИН, купете си пералня със сушилня, а не два отделни електроуреда и т.н.

Надяваме се, че статията Ви е била полезна

Leave a Reply

Реклама

Препоръчваме